Pomogła: 16 razy Dołączyła: 05 Mar 2009 Posty: 702 Skąd: Schwabenland
Wysłany: 2010-05-25, 14:53
esza napisał/a:
→ Dagnes
Jak tylko zdarzają się jakieś kłopoty z działaniem forum, to od razu trzeba to zgłaszać.
Muszę wiedzieć dokładnie kiedy to było, dzień i godzinę.
W innym przypadku nie jestem w stanie sprawdzić jaka była tego przyczyna.
Robiłam zrzut z ekranu w momencie wystąpienia błędu i zaraz wstawiłam to na forum. Więc musiało to być w okolicach godziny 23.20-23.30 dnia 19 maja 2010 (miałam ten komunikat i brak dostępu do forum przez jakieś 10-15 minut.
_________________ "Niechaj pożywienie będzie lekarstwem, a lekarstwo pożywieniem" Hipokrates (460-370 p.n.e.)
Jak robią kopię bazy to forum jest niedostępne przez jakiś czas. Czasami na serwerze zdarzają się jakieś awarie. 10-15 minut to nie jest dużo. Oczywiście jak powtarza się to często to będę interweniować.
Niestety musieliśmy przejść na mniejszy serwer - tniemy koszty gdzie się tylko da, jednak nie zrezygnujemy z profesjonalnego serwera, bo na darmowym forum w ogóle by nie chodziło, no i te ciągle wyskakujące reklamy doprowadziły by nas do szału .
Jak znowu będą kłopoty z dostępem do forum to proszę piszcie o tym TUTAJ
Zmiany techniczne na forum nieco przesuną się w czasie, bo ma pojawić się nowa wersja, czekam więc aż twórcy skryptu ją udostępnią.
Jeżeli chodzi o emotki, to zaraz sprawdzę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum